Academie voor energiek werken
GRIP

WAT IS GRIP?

GRIP is een online ontwikkel tool die er helemaal op is gericht om jou te helpen met meer energie en minder stress door het leven te gaan. Om de beste versie van jezelf te zijn.

Binnen GRIP zien wij stress als een gegeven.


Niemand kan dit veranderen of voor ons oplossen. Stress hoeft geen probleem te zijn als er voldoende energie tegenover staat. Jij hebt zelf de kans en de vrijheid om te zorgen dat je voldoende energie hebt. Door je leven en werk weer in eigen hand te nemen. Want het leven is mooi en werken is leuk. 

Je kunt je energie vergroten door je psychologische fitheid en duurzame inzetbaarheid te vergroten.

Door grip te krijgen op jezelf en de omstandigheden. Door de dingen te doen die waarde hebben en energie geven. Door er uit te halen wat er in zit. GRIP ondersteunt je hier graag bij. 
Parallel en aansluitend aan onze begeleiding kan jij jezelf met GRIP verder ontwikkelen. Aan de hand van een startmeting krijg jij een gepersonaliseerd ontwikkelpad toegewezen. Met modules, video’s, scans en opdrachten.

50 Modules
Ondersteunen je met kennis, inspiratie, inzicht en oefening om anders te kijken, anders te voelen en anders te doen.

128 Video's
Zijn er speciaal voor je geselecteerd. Om te lachen, te leren en vooral anders tegen zaken aan te kijken.

72 Scans
Zijn voor jou ontwikkeld om inzicht te krijgen in je talenten, persoonlijkheid, drijfveren en waarden.

160 Opdrachten
Hebben onze coaches voor jou ontwikkeld. De opdrachten helpen je te reflecteren op je gedachten of te experimenteren met nieuw gedrag in jouw eigen praktijk.

4000 Participants
Gingen je voor.

Wij geloven in een mix van leren, met en zonder inzet van technologie. Ga zelf weer aan het roer staan van jouw energie.