Academie voor energiek werken
Burn-out

Een burn-out kenmerkt zich door extreme vermoeidheid en uitputting, afstand nemen van het werk en weinig vertrouwen in het eigen kunnen.De oorzaken liggen in de werksfeer, in de manier waarop je omgaat met stress in het werk en/of in de combinatie werk-privé. Hoe gaat het met jou? Jouw situatie en vraag zijn leidend.

 

Weinig energie, onrust in je lijf, hoofd op hol, weinig overzicht en de grip op jouw leven kwijt. Het presteren lukt even niet, je trekt je terug en de emoties zitten hoog. Nooit verwacht dat jou dit zou overkomen! Je hebt het gevoel jezelf niet meer te kennen. Jij wilt het vertrouwen in jezelf, de regie en de energie weer terug. Niet meer het gevoel hebben een bepaalde kant opgeduwd te worden. Je wilt weer aan het roer staan en jouw eigen keuzes maken.

Jouw vragen

Hoe ga ik dit nu aanpakken? Het hebben van een burn-out is vaak eenzaam. Je leeft tijdelijk in een kleine wereld en in het begin is er veelal sprake van schaamte. Op de weg terug naar werk is er niet altijd alle begrip om je heen, omdat er aan de buitenkant meestal niets aan jou te zien is.

Wie en wat helpt mij nu daadwerkelijk verder? Omdat wij veel ervaring hebben met het begeleiden van mensen met stress en burn-out, weten wij hoe lastig het is om dit vanuit jouw situatie te bepalen.

Waar begin ik?

Ons antwoord op maat

Graag stellen wij in overleg jouw maatwerkprogramma samen. In een vrijblijvend gesprek helpen wij jou een passende keuze te maken.

Onze keuze opties voor jou

-Uitgebreid herstelprogramma “Van Burn-out naar Energiek Werken”
Met een combinatie van individuele begeleiding en begeleiding in de groep. Een vernieuwend en uitgebreid programma van 3 maanden.
Hierin bieden wij jou een methodiek en een community om het resultaat te behalen waar jij naar verlangt. Naast de individuele coachgesprekken zijn er ook gezamenlijke dagen waarin je in een kleine groep wordt begeleid. Ons programma is een coachprogramma en geen therapie. Met de keuze voor dit uitgebreide programma doe jij er alles aan om te herstellen op één adres. Zie Programma’s

-Individueel begeleidingstraject met meerdere begeleiders

-Individueel begeleidingstraject met 1 coach

Voor organisaties
Wij hebben het maatwerk antwoord voor organisaties die willen investeren in burn-outpreventie. Organisaties die medewerkers met een burn-out zien als een signaal om ook de interne organisatie eens goed tegen het licht te houden begeleiden wij graag met ons multidisciplinaire team.